Ingredienten
Voor 4 porties:
- Aubergine 1x (330g)
- Bloemkool 1x (800g)
- Rucola zak 85g
- Kikkererwten uit blik 400g - voorgekookt en eet-ready (als je kikkererwten in een zak hebt, moet je ze nog wel eerst koken).
- Witte kaasblok AH 200g
- Granaatappelpitjes AH diepvries 160g
- Olijfolie over de veggies 1EL 15ml
- Voor de dressing: 3 EL tahini en 1 EL honing
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht).
- Verdeel de rucola over de bakjes.
- Snij de aubergine en bloemkool.
- Verdeel de aubergine, bloemkool en kikkererwten in een ovenschaal en doe er 1 EL olijfolie overheen / spray er olijfolie overheen. Kruid het met zout, peper en andere kruiden naar keuze. Doe zo'n 40 min op 180 graden in de oven.
- Snij de feta. Doe het op je rucola sla in het bakje.
- Maak je dressing met 3 EL tahini en 1 EL honing. Roer goed door elkaar en bewaar in een bakje, potje of knijpfles.
- Verdeel je groenten uit de oven over de bakjes. Zorg dat het niet op je sla komt, anders wordt deze slap.
- Bon appetit!!