Ingredienten
Voor 4 porties.
- 1,5 Aubergine
- 2 Courgettes
- Rucola 150g
- 1 Blik kikkererwten a 400g - voorgekookt en eet-ready. Als je kikkererwten uit een zak doet, moet je ze wel eerst koken!
- 1 Witte kaas blok a 200g
- Dille
How to make it
- Verwam je oven voor op 180 graden celcius.
- Snijd je aubergine en courgettes in stukjes. Niet al te klein. Doe ze in een ovenschaal.
- Spray olijfolie over je groenten / doe 1 eetlepel olijfolie over je groenten en schep het goed door. Voeg zout, peper en evt andere kruiden toe. Doe je groenten zo'n 35 a 40 min in de oven.
- Snijd je feta in blokjes. 1 blok is perfect voor 4 porties.
- Crispy chickpeas: spoel ze af in een vergiet. Leg ze daarna op een keukenpapiertje en dep met een keukenpapiertje droog. Voeg zout, peper en gerookte paprikapoeder toe. Verwarm de airfryer voor op 200 graden celcius. Doe de chickpeas er 15 min in. Schep om na 15 min. Doe ze er daarna nog 10 a 15 min in. Als ze hierna nog niet crispy zijn, dan doe je ze nog iets langer :)
- Als alles klaar is, verdeel je het eten over de bakjes. Zorg ervoor dat je geen vochtige dingen op je sla legt. Dan wordt het slap.
- Bon appetit!!