Einoodles, kip, chinese groentemix (snij-vrij!)

Kcal 545 / Eiwitten 42 / Vezels 8 / Prijs 2,50

Ingredienten

Voor 4 porties:

  • Eiermie Soubry Chinese 200g
  • Gekruide kip van de turk 400g
  • Chinese groentemix 600g
  • Bosui 1 stengel per bakje
  • Olijfolie om te bakken
  • Ketjap manis grote scheut
  • Gembersiroop Royal Mail grote scheut. Deze is troepvrij. Wel heel veel suiker maar dat hebben ze allemaal :P

Chat zegt dat gebakken kip max 3 dagen in de koelkast kan, maar ik heb eigenlijk nog nooit problemen gehad met als het 4 dagen in de koelkast staat :D

100% safe: je kunt 2 porties met kip maken en 2 porties zonder kip. Je kunt je overige kip in de vriezer stoppen of kopen op de dag zelf. Na 2 dagen bak je je andere kip en voeg je deze in je bakjes. Dan zit je sws safe.

How to make it (super easy en snij-vrij :D )

  1. Kook de eiermie zoals staat beschreven op de verpakking. Ik knip het altijd een beetje klein in de pan.
  2. Snij/knip je kip in stukjes als dat nog moet. Bak je kipjes.
  3. Doe de chinese groentemix erbij.
  4. Doe de eiermie door je kip- en groente mix.
  5. Kruid het met zout, peper, een dikke scheut ketjap en een dikke scheut gembersiroop.
  6. Verdeel je eten over je bakjes.
  7. Knip er nog wat bosui overheen. Hoeveel je zelf wilt.
  8. Bon appetit!!