Ingredienten
Voor 4 porties:
- Eiermie Soubry Chinese 200g
- Gekruide kip van de turk 400g
- Chinese groentemix 600g
- Bosui 1 stengel per bakje
- Olijfolie om te bakken
- Ketjap manis grote scheut
- Gembersiroop Royal Mail grote scheut. Deze is troepvrij. Wel heel veel suiker maar dat hebben ze allemaal :P
Chat zegt dat gebakken kip max 3 dagen in de koelkast kan, maar ik heb eigenlijk nog nooit problemen gehad met als het 4 dagen in de koelkast staat :D
100% safe: je kunt 2 porties met kip maken en 2 porties zonder kip. Je kunt je overige kip in de vriezer stoppen of kopen op de dag zelf. Na 2 dagen bak je je andere kip en voeg je deze in je bakjes. Dan zit je sws safe.
How to make it (super easy en snij-vrij :D )
- Kook de eiermie zoals staat beschreven op de verpakking. Ik knip het altijd een beetje klein in de pan.
- Snij/knip je kip in stukjes als dat nog moet. Bak je kipjes.
- Doe de chinese groentemix erbij.
- Doe de eiermie door je kip- en groente mix.
- Kruid het met zout, peper, een dikke scheut ketjap en een dikke scheut gembersiroop.
- Verdeel je eten over je bakjes.
- Knip er nog wat bosui overheen. Hoeveel je zelf wilt.
- Bon appetit!!