Farfalle met veggies, gehakt en kaas

Kcal 570 / Eiwitten 36 / Vezels 9,5 / Prijs €4,50

Als eerste: DON'T BLAME ME VOOR MIJN SUPERSLECHTE EN LELIJKE FOTO xD Ik had geen goed licht. Ik zweer dat het eten wel écht lekker is.

Ingrediënten voor 4 porties

  • Farfalle bio AH 160g
  • 1 Courgette
  • 1 Broccoli
  • Snoepgroente  tomatenmix á 400g
  • Rundergehakt bio AH á 300g
  • Heinz tomato  gezeefd bio á 350g (vaak in de bonus) (je kan ook 2 pakjes doen).
  • Parmenzaanse kaas - AH Italiaanse grana padano 32+ flakes á 80g
  • Olie of boter om in te bakken

How to make it

  1. Kook je farfalle pasta volgens de verpakking.
  2. Snij je al veggies hoe je dat wilt. De courgette zou ik niet in te kleine stukjes doen. Met grote stukjes proef je zijn smaak beter.
  3. Doe olie in een grote hapjespan en bak als eerste je gehakt. Kruid deze ook gelijk met zout en peper.
  4. Voeg daarna je veggies 1 voor 1 toe. De hardste dingen als eerst en de zachtste dingen als laatst (broccoli > courgette > tomaatjes).
  5. Doe de deksel op de pan en laat alles een tijdje stomen. Check/proef wanneer het goed is.
  6. Let op: je hoeft de broccoli niet eerst te koken, hij wordt vanzelf gaar door het bakken en stomen.
  7. Voeg als laatste je tomato gezeefd toe. Ik deed 1 pakje, maar ik denk eig dat 2 pakjes beter is.
  8. Kruid met zout, peper en bijv italiaanse kruiden.
  9. Als alles klaar is, verdeel je het over je 4 bakjes.
  10. Top af met parmenzaase kaas.
  11. Verwarm je mealprep vóór opetings in de magnetron.
  12. Bon appetit!!