Als eerste: DON'T BLAME ME VOOR MIJN SUPERSLECHTE EN LELIJKE FOTO xD Ik had geen goed licht. Ik zweer dat het eten wel écht lekker is.
Ingrediënten voor 4 porties
- Farfalle bio AH 160g
- 1 Courgette
- 1 Broccoli
- Snoepgroente tomatenmix á 400g
- Rundergehakt bio AH á 300g
- Heinz tomato gezeefd bio á 350g (vaak in de bonus) (je kan ook 2 pakjes doen).
- Parmenzaanse kaas - AH Italiaanse grana padano 32+ flakes á 80g
- Olie of boter om in te bakken
How to make it
- Kook je farfalle pasta volgens de verpakking.
- Snij je al veggies hoe je dat wilt. De courgette zou ik niet in te kleine stukjes doen. Met grote stukjes proef je zijn smaak beter.
- Doe olie in een grote hapjespan en bak als eerste je gehakt. Kruid deze ook gelijk met zout en peper.
- Voeg daarna je veggies 1 voor 1 toe. De hardste dingen als eerst en de zachtste dingen als laatst (broccoli > courgette > tomaatjes).
- Doe de deksel op de pan en laat alles een tijdje stomen. Check/proef wanneer het goed is.
- Let op: je hoeft de broccoli niet eerst te koken, hij wordt vanzelf gaar door het bakken en stomen.
- Voeg als laatste je tomato gezeefd toe. Ik deed 1 pakje, maar ik denk eig dat 2 pakjes beter is.
- Kruid met zout, peper en bijv italiaanse kruiden.
- Als alles klaar is, verdeel je het over je 4 bakjes.
- Top af met parmenzaase kaas.
- Verwarm je mealprep vóór opetings in de magnetron.
- Bon appetit!!