Groente spaghetti met groente

Kcal 490 / Eiwitten 36 / Vezels 8 / Prijs 1,25

Ingredienten

Voor 3 porties:

  • Tri colore groente spaghetti AH 400g
  • Snoepgroente tomatenmix 400g
  • Baby maiskolfjes 400g (als het goed is glutenvrij, maar het is nergens expliciet te vinden).
  • Gehakt Greenfield (beter halen bij de slager tho) 300g
  • Tomatensaus Heinz gezeefd bio in de bonus 350g
  • Italiaanse grana padano 32+ flakes AH 80g
  • Olijfolie 1EL om te bakken 15ml
  • Zout, peper, gedroogde basilicum, andere kruiden naar keuze

Chat zegt dat gebakken gehakt max 3 dagen in de koelkast kan.

How to make it

  1. Bak je gehakt en kruid het met zout en peper
  2. Voeg je baby maiskolfjes erbij
  3. Voeg je groente spaghetti erbij
  4. Voeg je tomaatjes erbij
  5. Voeg je tomatensaus erbij
  6. Kruid het geheel met zout, peper, gedroogde basilicum en/of any other herbs that u like
  7. Verdeel je pasta over de 3 bakjes.
  8. Top af met parmenzaanse kaas.
  9. Vóór serveren, opwarmen in de magnetron. Zo'n 3 min op 900 watt.
  10. Bon appetit!!