Ingredienten
Voor 3 porties:
- Tri colore groente spaghetti AH 400g
- Snoepgroente tomatenmix 400g
- Baby maiskolfjes 400g (als het goed is glutenvrij, maar het is nergens expliciet te vinden).
- Gehakt Greenfield (beter halen bij de slager tho) 300g
- Tomatensaus Heinz gezeefd bio in de bonus 350g
- Italiaanse grana padano 32+ flakes AH 80g
- Olijfolie 1EL om te bakken 15ml
- Zout, peper, gedroogde basilicum, andere kruiden naar keuze
Chat zegt dat gebakken gehakt max 3 dagen in de koelkast kan.
How to make it
- Bak je gehakt en kruid het met zout en peper
- Voeg je baby maiskolfjes erbij
- Voeg je groente spaghetti erbij
- Voeg je tomaatjes erbij
- Voeg je tomatensaus erbij
- Kruid het geheel met zout, peper, gedroogde basilicum en/of any other herbs that u like
- Verdeel je pasta over de 3 bakjes.
- Top af met parmenzaanse kaas.
- Vóór serveren, opwarmen in de magnetron. Zo'n 3 min op 900 watt.
- Bon appetit!!