Salade granaatppelpitjes & pecannoten

Kcal 440 / Eiwitten 13 / Vezels 4,4 / Prijs 3,80

Ingredienten

Voor 4 porties:

  • 150g Rucola melange AH
  • 1 Komkommer 1 (400g)
  • 400g Snoeptomaatjes Aldi
  • 160g Granaatappelpitjes AH diepvries
  • 1 Witte kaasblok AH
  • Munt
  • Platte peterselie
  • Pecannoten gezouten AH
  • Bertolli Balsamico Cremissimo

Bereidingswijze (super easy)

  1. Verdeel de sla over de bakjes. Doe het aan de zijkant van het bakje.
  2. Snij je komkommer, snoeptomaatjes en feta. Doe dit aan de andere kant van je bakje. Als je het op de sla legt, wordt het slap (zonde!!).
  3. Per bakje doe je 2 handjes gezouten pecannootjes. Deze crumble je er gewoon overheen. Of je snijdt het in kleine stukjes, maakt mij niet uit joh.
  4. Ik gok dat ik zo'n 40g granaatappelpitjes per bakje doe. Maar kun je zelf beslissen natuurlijk :D
  5. Ik knip de munt en peterselie altijd over de bakjes heen :D
  6. Als laatste doe je de balsamico dressing erover heen, maar wel pas als je het gaat opeten, anders wordt het slap.
  7. Bon appetit!!