Ingredienten
Voor 4 porties:
- 150g Rucola melange AH
- 1 Komkommer 1 (400g)
- 400g Snoeptomaatjes Aldi
- 160g Granaatappelpitjes AH diepvries
- 1 Witte kaasblok AH
- Munt
- Platte peterselie
- Pecannoten gezouten AH
- Bertolli Balsamico Cremissimo
Bereidingswijze (super easy)
- Verdeel de sla over de bakjes. Doe het aan de zijkant van het bakje.
- Snij je komkommer, snoeptomaatjes en feta. Doe dit aan de andere kant van je bakje. Als je het op de sla legt, wordt het slap (zonde!!).
- Per bakje doe je 2 handjes gezouten pecannootjes. Deze crumble je er gewoon overheen. Of je snijdt het in kleine stukjes, maakt mij niet uit joh.
- Ik gok dat ik zo'n 40g granaatappelpitjes per bakje doe. Maar kun je zelf beslissen natuurlijk :D
- Ik knip de munt en peterselie altijd over de bakjes heen :D
- Als laatste doe je de balsamico dressing erover heen, maar wel pas als je het gaat opeten, anders wordt het slap.
- Bon appetit!!