Salade met halloumiii, mozzarella, avo, tomaatjes, ei

Kcal 570 / Eiwitten 33 / Vezels 9 / Prijs €4,00

Ingredienten

Voor 4 porties:

  • Slamix van de ap met babyspinazie, biet en wortel (die slamixjes verschillen per seizoen) á 150g - €2,59
  • Avocado ldi 2 pack (goedkoper dan de ap) - 2,39
  • Snoeptomaatjes Aldi - €2,24
  • Dodoni Halloumi - €4,29
  • Mozzarella light - €0,99
  • Ei (ik gebruik altijd bio eieren) - €1,79
  • Bertolli Balsamico Cremissimo - €4,19 - hiervan gebruik je natuurlijk maar een deel per portie
  • Zout, peper

How to make it

  1. Kook water voor je eitjes. Kook de eitjes voor ong 8 min.
  2. Verdeel de sla over de bakjes. Leg ze aan 1 kant van het bakje.
  3. Wanneer je eitjes klaar zijn, uit het pannetje halen & af laten koelen (je kunt ze onder de koude kraan houden).
  4. Snij je tomaatjes en de avocado.
  5. Doe de tomaatjes aan de andere kant van het bakje. Opzich kunnen tomaatjes ook wel op je sla, maar voor de zekerheid kun je ze ernaast doen. Dan geeft het geen vocht af op je sla en wordt je sla niet slap:D
  6. Doe de avocado ook in je bakje. Maakt niet zo veel uit waar in het bakje.
  7. Snij je mozzarella light & je halloumi.
  8. Verdeel de mozzarella over je bakjes.
  9. Bak je halloumi in een pan. Verdeel hierna ook over de bakjes.
  10. Pel je eitjes en leg 1 ei in elk bakje.
  11. Strooi zout en peper op je ei, maar ook nog over de rest van je salade.
  12. Wanneer je je bakje openmaakt om op te smikkelen, dan doe je er nog balsamico dressing overheen.
  13. Bon appetit!!