Ingriedienten
Voor 4 porties:
- Zak Ovenfriet zoete aardappel AH 400g
- Zak worteltjes AH 300g
- Zak boontjes 200g
- Vivera plantaardige shoarma 350g (2x 175g) (Van AH merk kan ook, maar die bevat 1 E-nr en die van Vivera niet). Deze kan als enige sporen van gluten bevatten. Alle andere ingredienten zijn sws glutenvrij.
- Feta 100g
- Geraspte kaas mild 45+ AH 100g
- Olijfolie 1EL om te bakken 15ml
- Evt 1 EL roomboter voor door de puree
How to make it
- Kook de zoete aardappel en de worteltjes tot ze zacht zijn. Pureer daarna. Optioneel kan er nog kleine1EL roomboter door (dit is zo'n 100 kcal). Kruid met zout en peper.
- Bak in een grote hapjespan je vega shoarma en de boontjes. Roer nog niet alles door elkaar. Dan kan je eerst nog de boontjes kruiden met nootmuskaat. Wok daarna alles door elkaar. Kruid alles met zout en peper.
- Snijd ondertussen de feta.
- Verdeel de puree over je bakjes.
- Verdeel de vega shoarma en de boontjes over je bakjes.
- Verdeel de feta over de bakjes & strooi de geraspte kaas over de bakjes.
- When serving, even opwarmen in de magnetron (als iemand nog magnetron-alternatieven tips heeft, let me know...).
- Bon appetit!!